Plahotniuc spune lucrurilor pe nume

plahotniuc2Astăzi, începănd cu orele 10:00,  Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova și deputat în Parlamentul Republicii Moldova, va susține un briefing de presă, la sediul PDM, din strada Tighina 32, anunță serviciul de presă al democraților.

Reamintim că, imediat după acest briefing, la orele 11:00, la hotelul Codru va avea loc ședința Consiiliului Politic Național al PDM.

La finalul lucrărilor, vor fi făcute declarații pentru presă. / hotnews.md

Share
7.222 Vizualizari

2 comments on “Plahotniuc spune lucrurilor pe nume

  1. Loredana says:

    Chiar a spus lucrurilor pe nume. A fost sincer si cred ca el este singurul care a venit in politica cu bani, cei mai multi vin pentru a face bani si pentru a se ascunde dupa imunitatea de deputat. Acum mi-am dat seama ca comunistii au mintit, cind spuneau ca Plahotniuc are nevoie de imunitate si de functii. Iata-l ca renunta la aceste privilegii si anunta o ampla campanie de vizite prin satele Moldovei. Abia astept sa-l cunosc mai bine pe acest om.

  2. vasile says:

    Nu fiecare deputat poate asa liber sa renunte la mandatul de deputat si sa-si concentreze munca in teritoriu. Sa plece prin raioanele Moldovei si sa stea la fat cu oamenii. Pentru aceasta decizie un mare respect. Oamenii din intreaga tara asta si asteapta – mai multa comunicare din partea politicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *