PLAHOTNIUC, eroul zilelor noastre

plahotniuc12O fi Plahotniuc ce spune despre el HamHam TV și fostul mocan al lui Voronin, dar de ce, practic, nici o acuzație adusă ”oligarhului” nu se confirmă? E vorba de mituri, legende? Sau poate Plahotniuc a cumparat Interpolul cu tot cu Obama, Merkel și Putin la pachet?  Așteptăm de ani buni aceste confirmări dar nu apare nici una.

Ultima legendă în care apare numele lui Plahotniuc e cea legată eliminarea din pachetul TV al ÎS ”Moldtelecom”  a postului RTR Moldova. Da, da acel post TV care a difuzat cele mai mari porcării despre Republica Moldova. Cică dispariția RTR-ului de pe sticlele moldovenilor e treaba ”păpușarului”. Daca e așa – e de bine, e de rău? Vrem și noi o linie logică în prezentarea ”dovezilor” că ne-ați zăpăcit definitiv.

Liviu Melniciuc

Share
9.125 Vizualizari

4 comments on “PLAHOTNIUC, eroul zilelor noastre

 1. Marin says:

  Mai sint in RM si jurnalisti cu mintea treaza, pina acum toti s-au folosit de numele lui Plahotniuc si si-au facut imagine apelind doar la murdarii si atacuri speculative.

 2. Gheorghe Dac says:

  Liviu, imparatsesc parere ta.

 3. Cornel says:

  Eu la fel am impresia ca Plahotniuc e un om curat in fata legislatiei iar acele speculatii sunt doar metode ca oamenii sa-si mareasca raiting-ul e ca un taboo dar fara sens caci duc numai la ceea ca societatea sa degenerze sau sa se plictiseasca cu totul de politica, e clar ca acest om a intrat in politica doar cu scopul ca-i pasa de cetateni iar speculatiile ce au urmat si faptul ca nimik nu a fost argumentat demonstreaza realitatea!

 4. Horea says:

  Cit oare vor mai persista aceste tentative care e clar ca buna ziua ca sunt doar minciuni caci realitatea e reflectata prin dovezi si nu prin vorbe goale fara argumente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *