Petru Lucischi despre reţinerea fiului său: Un show

Petru Lucinschi, fostul președinte al Republicii Moldova, a calificat drept “show” reținerea fiului său de către DNA, spunând ironic că “e cam puțin ce se întâmplă în România și mai este nevoie încă de unul”.

petru_lucinski_64509300“Eu știu numai ceia ce cunosc, cunosc că fiul meu are un business și eu nu înțeleg un lucru, un litigiu de business este prezentată ca la un nivel politic. Probabil că e necesar de un show, e cam puțin ce se întâmplă în România și mai este nevoie încă de unul, fiindcă s-ar părea că e un litigiu economic”, a declarat fostul preşedinte pentru PtimeTV.

Potrivit acestuia, partenerii de afaceri ai lui Sergiu Lucinschi i-au furat businessul, iar fiul său i-ar fi dat în judecată. “Eu pur și simplu sunt șocat! El s-a adresat în judecată că l-au furat, ca peste un an și jumătate să se întâmple ceia ce s-a întâmplat acum”, a adăugat Lucinschi.

Fiul fostului preşedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, a fost reținut pentru 24 de ore de DNA, fiind acuzat de trafic de influenţă şi şantaj. Sergiu Lucinschi a fost reţinut pentru că ar fi constrâns un om de afaceri să-i dea patru milioane de euro, pentru a-şi retrage o plângere la DIICOT.

Share
2.213 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *