Petrenco înjură UE, dar soția lui face afaceri prospere în România

Soţia deputatului comunist Grigore Petrenco, cunoscut pentru declaraţiile sale anti-româneşti, derulează o afacere prosperă în România. Despre aceasta scrie astăzi, în ziarul Timpul, jurnalistul de peste Prut George Damian.

загруженное (40)“Despre deputatul comunist Grigore Petrenco ştim că este oarecum supărat pe România şi pe Uniunea Europeană. Ce se ştie mai puţin este că soţia domniei sale, Lilia Petrenco nu este deloc supărată pe România şi nici pe Uniunea Europeană”, scrie autorul citat.

“Între timp, Lilia Petrenco s-a ocupat de activitatea ei de reprezentantă a Make-up Atelier Paris. A deschis o filială a acestei firme la Iaşi în 2011, cu surle şi trâmbiţe, eveniment la care au participat personalităţi din lumea modei româneşti precum Cătălin Botezatu sau Nanette. Firma de la Iaşi a prosperat, a apărut o filială şi la Bucureşti – comerţul cu produse cosmetice în România merge bine. Este uşor neclar de ce deputatul Grigore Petrenco militează pentru apropierea de Moscova, în vreme ce soţia sa face afaceri în România (şi implicit în UE)”, a mai scris Timpul.

ABCnews

Share
1.370 Vizualizari

2 comments on “Petrenco înjură UE, dar soția lui face afaceri prospere în România

  1. Nic says:

    E clar , UE s pentru afacesrile lor iar de trait se poate si in Moldova fiind parlamentar sau functionar

  2. Nuzzu says:

    pai poate sotia sa e mai aproape de Catalin Botezatu cu trup si suflet?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *