Peste 34 mii moldoveni și-au portat numerele la alt operator

Din iulie 2013, cînd s-a implementat serviciul de portabilitate a numerelor de telefon, circa 38 de mii de moldoveni și-au schimbat operatorul, anunță Agenția Națională pentru Reglementarea în Comunicații Electronice.

136644_articolPotrivit sursei, cei mai mulți utilizatori, peste 34 mii au optat pentru alt furnizor de servicii cu păstrarea numărului de telefon mobil.

Cel mai mare flux de persoane care ăși doreau să-și schimbe operatorul s-a înregistrat în luna iulie 2013.

Aceștia au opat pentru alt furnizor de servicii, în schimbul unor condiții mai avantajoase. Adică serviciul a venit în întâmpinarea utilizatorilor de telefonie mobilă, care acum vorbesc mai mult pentru aceeași bani.

Potrivit datelor ANRCETI în prezent în Republica Moldova există aproximativ 4 milioane de utilizatori de telefonie mobilă și 1 milion 200 de mii de cea fixă.

Share
685 Vizualizari

4 comments on “Peste 34 mii moldoveni și-au portat numerele la alt operator

 1. Arcadie says:

  Acest serviciu a fost implimentat la cererea lui Pavel Filip si vad ca a inregistrat un succes foarte bun si oamenii sunt multumiti ceea ce est ecel mai important

 2. Victor says:

  O practica europeana implimentata cu succes de catre Pavel Filip, ministru inaintat de catre PD. In general foarte mult s-au miscat lucrurile in domeniul IT sub conducerea lui Pavel Filip.

 3. Valeriu says:

  Filip este unul din cei mai responsabili ministri din guvern. Nu am nicio o obiectie fata de activitatea acestuia. O realizare si care intr-adevar este buna si de folos, este cea cu privire la depunerea ceririi cu privire la obtinerea cazierului juridic. Daca pina acuma trebuia sa stai in cozi ca sa scrii cerere, sa achiti si doar dupa aceea sa obtii cazierul propriu-zis, acum poti sa scrii cerere online, de acasa, sa achiti taxa la orice automat de plati online pay-pal, dupa care sa pleci la si sa-ti ridici cazierul de la instanta cutare.

 4. Alina says:

  Un proiect de un succes extraordinar, o comoditate garantata de Filip pentru toti utilizatorii de servicii de telefonie mobila, si inca acest proiect a mai si facut o concurenta mai mare dintre operatorii nostri nationali, ceea ce a si dus la oferte extraordinare de servicii GSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *