PDM: Evenimentele de la Florești arată FAȚA ADEVĂRATĂ a premierului Filat

PDMPDM a difuzat presei o declaratie prin care constată că ”prin votul acordat astăzi în cadrul ședinței Consiliului Raional Florești, consilierii PLDM au distrus majoritatea democratică de la conducerea raionului”.

”Astăzi, PLDM a trădat încă o dată un partener democratic, alegând să facă alianță cu PCRM, anume cu cei pe care – în urmă cu mai puțin de un an – îi blamau și îi criticau”, se spune în comunicatul PDM.

Potrivit comunicatului, ”prin acțiunile lor, liberal-democrații acționează și în teritoriu după chipul și asemănarea liderului lor, premierul Vlad Filat”. ”La fel ca în Florești, și la nivel național s-a putut observa cum Vlad Filat a distrus, la 13 februarie, o majoritate democratică, cea din Parlament. S-a văzut, de asemenea, cum Vlad Filat dă indicații prin telefon ca să fie șantajați aleșii locali și să se pună presiune pe instituțiile statului”, susține PDM în comunicatul de presă.

PDM susține că ”votul împotriva democratului Ștefan Paniș este, iată, o nouă tentativă prin care PLDM și Vlad Filat încearcă să intimideze aleșii locali, pe care și-ar dori să îi poată controla după bunul plac”.

”Faptul că poziția noastră în fața oamenilor este cea corectă a fost confirmat, atât prin trădarea de astăzi a consilierilor raionali ai PLDM din Florești, dar și prin acțiunile recente ale premierului Vlad Filat – acțiuni care arată adevărata față a premierului. Acesta, în timp ce umblă cu plângeri așa zis pro-occidentale la președintele Nicolae Timofti, lovește pe la spate în cei pe care îi cheamă la dialog și tot acesta se lasă folosit de comuniști – inclusiv în teritoriu! PDM le atrage atenția cetățenilor că cel care trădează partenerii interni, tot acela va trăda și partenerii externi”, se mai spune în comunicatul PDM.

Serviciul de presă al PDM susține că astăzi, 28 februarie, consilierii raionali ai PLDM din Florești au votat împreună cu consilierii PCRM pentru abrogarea deciziei de numire a democratului Ștefan Paniș în calitate de Președinte al Raionului. Democrații au contestat legalitatea acestei decizii.

Share
4.818 Vizualizari

One comment on “PDM: Evenimentele de la Florești arată FAȚA ADEVĂRATĂ a premierului Filat

  1. […] ”Astăzi, PLDM a trădat încă o dată un partener democratic, alegând să facă alianță cu PCRM, anume cu cei pe care – în urmă cu mai puțin de un an – îi blamau și îi criticau”, se spune în comunicatul PDM citat de infoMOLDOVA.net. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *