PDM consideră că subiectul privind eliminarea unor posturi TV din grila operatorilor de cablu nu trebuie speculat în mod manipulator

 Cetățenii au dreptul la informare, iar libertatea mass-media nu trebuie să sufere ca urmare a eliminării sau repoziţionării unor posturi de televiziune în grilele operatorilor de cablu, se spune într-un comunicat de presă difuzat de Partidul Democrat din Moldova.

PD-e1348070205440PDM face apel atât la operatorii de cablu, cât și la posturile de televiziune în cauză, să aibă o atitudine constructivă și să caute împreună soluțiile cele mai bune pentru ca cetățenii să nu fie privați de posibilitatea de a viziona posturile de televiziune pe care le doresc.

PDM consideră, potrivit comunicatului, că acest subiect nu trebuie speculat în mod manipulator și nu trebuie create tensiuni suplimentare, ci găsită o cale de dialog, care să ducă la rezolvarea conflictului, nu la amplificarea lui și la folosirea în scopuri incorecte, se mai arată în comunicat.

Share
1.092 Vizualizari

3 comments on “PDM consideră că subiectul privind eliminarea unor posturi TV din grila operatorilor de cablu nu trebuie speculat în mod manipulator

  1. Emil says:

    E clar ca buna ziua ca Mocanu din nou prin scula lui Jurnal a denaturat si a incercat sa manipuleze publicul !

  2. Fiodor says:

    Bravo pentru acei din PDM care promoveaza valori europene si democratice! E evident ca acestia sunt acei care au grija de societatea noastra si nu ramin reci la orice disputa ce reprezinta un interes national care afecteaza cetatenii RM!

  3. Alex says:

    Ceea ce trebuia de demonstrat inca odata, Jurnalul a manipulat iar opinia publica cind a trasat politic aceasta problema a lor, cind de fapt a fost o simpla miscare a SUN TV-ului, care a transferat postul in alt pachet, nimic mai mult, inca odata ma conving ca Jurnalul e bun doar la inventii si circ, a da si filmele la ei sint de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *