PDM a anunțat noi remanieri la Guvern

Conducerea Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi a Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului va fi schimbată. Anunţul a fost făcut astăzi de liderul PDM Vlad Plahotniuc la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii, comunică Moldpres.

Potrivit sursei citate, foştii manageri şi-au îndeplinit conştiincios obligaţiile, însă în cele două domenii este necesar un ritm mai dinamic.

„Persoanele ce vor fi schimbate din aceste funcţii au muncit serios, şi-au făcut datoria, doar că cetăţenii vor rezultate mai rapide și o comunicare mai eficientă. În plus, în domeniile supuse remanierilor urmează să fie lansate proiecte ample și este nevoie de o abordare mai curajoasă”, a opinat Plahotniuc.

Şeful democraţilor a specificat că pentru cele două fotolii vacante de ministru formaţiunea pe care o conduce îi va propune pe Nicolae Ciubuc şi Silvia Radu.

Astfel Silvia Radu va prelua conducerea Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale şi Nicolae Ciubuc pe cea a Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Miniştrii Svetlana Cebotari şi Liviu Volconovici au fost învestiţi în funcţie la 10 ianuarie 2018.

Share
1.059 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *