PCRM promite noi moțiuni de cenzură pentru Guvernul Leancă

resetnicovDeputații fracțiunii PCRM au anunțat marți, 22 octombrie, după ce majoritatea parlamentară a decis păstrarea Guvernului Leancă, că vor mai fi înaintate moțiuni de cenzură pentru a retrage definitiv încrederea Parlamentului față de actualul Executiv.

”Noi, comuniștii nu ne vom opri aici. Sunt motive suficiente ca Guvernul să fie demis. Noi, comuniștii, împreună cu tot poporul, vom întreprinde toate acțiunile legale, avem tot instrumentarul necesar prevăzut de legislație, pentru a demite acest guvern antipopular”, a declarat deputatul Artur Reșetnicov.
Parlamentul a examinat marți, 22 octombrie, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Leancă, înaintat de fracțiunea PCRM. Autorii moțiunii acuzau Executivul de acțiuni îndreptate spre divizarea Moldovei pe Nistru prin instalarea punctelor migraționale de control, dar și de cedarea teritoriului și trădarea de țară.

Majoritatea parlamentară a decis păstrarea Guvernului Leancă și continuarea mandatului acestuia, inițiativa PCRM întrunind doar 36 de voturi. / omg.md

Share
4.415 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *