Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr” a anunţat obiectivele pentru 2017

Partidul Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr” (PPDA) va depune în cel mai apropiat timp actele pentru aderare la Partidul Popular European. Anunţul a fost făcut de către liderul formaţiunii, Andrei Năstase, după cel de-a doilea Congres al PPDA, relatează Radio Moldova Actualităţi.

Potrivit lui Andrei Năstase, în cadrul Congresului a fost apreciată activitatea partidului pentru anul 2016 drept satisfăcătoare, fiind adoptată o rezoluție în care sunt trasate obiectivele pentru anul curent.

„Sarcinile ce ţin de consolidarea şi dezvoltarea partidului în 2017 sunt: crearea şi consolidarea organizaţiilor teritoriale în toate unităţile administrativ-teritoriale de nivelul doi şi eficientizarea comunicării dintre acestea şi organele centrale de conducere, constituirea în cadrul tuturor organizaţiilor teritoriale a cel puţin jumătate din numărul maxim posibil de organizaţii locale, cu excepţia organizaţiei teritoriale din UTA Găgăuzia şi Taraclia, crearea mai multor organizaţii extrateritoriale, organizaţii din diasporă, de tineret, femei, a persoanelor în etate, amplificarea semnificativă a campaniei de promovare a partidului în teritoriu prin intermediul organizării întâlnirilor cu cetăţenii, dar şi distribuirea materialelor informative despre iniţiativele şi activităţile partidului”, a menţionat Andrei Năstase.

Andrei Năstase a mai anunțat că PPDA va iniția un referendum pentru anularea legii prin care banii furați din cele trei bănci moldovenești au fost transformați în datorie publică, dacă un asemenea referendum nu va fi inițiat de către președintele Igor Dodon.

Share
12.212 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *