Parfumuri fără certificate de calitate în piețile din capitală

Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Râşcani au desfăşurat acţiuni de investigaţii la o gheretă dintr-o piaţă din capitală, unde se vindeau parfumuri în lipsa actelor de provenienţă şi de calitate, transmite tv7.md.

images (6)În urma cercetărilor la faţa locului poliţiştii au ridicat peste 280 de parfumuri, pe care erau aplicate mărci comerciale renumite. Pentru un parfum clienţii achitau bani în sumă de la 200 până la 1 500 lei.

Iar un alt comerciant ilegal a fost documentat de către poliţie pentru că transporta 130 ochelari de soare, fără acte de provenienţă, pe care erau aplicate semnele unor branduri de talie internaţională. Bărbatul de 38 ani intenţiona să vândă ochelarii la preţuri de la 50 până la 100 euro. Marfa era transportată în portbagajul unui BMW iar originea şi provenienţa se stabileşte de către forţele de ordine.

În ambele cazuri mărfurile au fost ridicate iar persoanelor implicate li s-au întocmit câte un proces verbal cu aplicarea amenzilor în mărime de 3 000 lei.
Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău recomandă cetăţenilor de a procura mărfuri doar din magazinele autorizate, iar în caz că sunt depistaţi comercianţi ilegali imediat sesizaţi poliţia la 902.

Share
477 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *