Papa Francisc își va juca propriul rol într-un film

Papa Francisc este pe cale să devină primul papă care va juca într-un film de lungmetraj, interpretându-și propriul rol în proiectul cinematografic „Beyond the Sun”. În pofida numelui (Dincolo de Soare), aceasta nu este o epopee SF, ci un film religios bazat pe evanghelii, potrivit Agerpres.

56b0c6df682ccfb9e3f4096fFilmul va fi o „experiență de familie”, papa Francisc cerând cineaștilor să creeze un film care să transmită copiilor mesajului lui Isus, scrie theverge.com, citând revista Variety.

„Suntem entuziasmați și ne exprimăm recunoștința față de Sanctitatea Sa, faptul că papa Francisc participă la acest film este dincolo de cuvinte. Nu este doar un film pentru noi, este un mesaj și cine ar fi putut mai bine să fie alături de noi pentru a transmite un mesaj social și spiritual decât Papa”, a declarat Andrea Iervolino, cofondator al casei de producție Ambi Pictures, care va realiza filmul.

Graciela Rodriguez a scris scenariul filmului și va fi coproducătoare alături de Gabriel Leybu, filmările urmând să înceapă în Italia, cât de curând. Filmul va fi distribuit la nivel internațional de divizia de vânzări din Los Angeles a casei Ambi Pictures.

Monseniorul Eduardo Garcia va fi consilierul papei Francisc pe platourile de filmare. Toți banii care vor fi strânși din acest film vor fi donați unor organizații de caritate pentru copii din Argentina, țara natală a suveranului pontif.

Share
2.259 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *