Opinie: „Maia Sandu nu se gândește la popor, ci mai degrabă la viitorul său politic, iar dacă acesta va necesita primirea a 30 mii de migranți, ea va face anume așa”

Candidatul unic al opoziției la funcția de președinte, Maia Sandu, este gata să ia orice deciizie pentru a primi susținerea de la partenerii externi, chiar dacă acestea sunt în detrimentul propriului popor.

refugiati-siria-onu Cel puțin asta susține autorul unui editorial publicat de ziarul Komsomolskaya Pravda, care face referire la informația precum că Sandu ar fi bătut palma cu cancelarul german Angela Merkel că în cazul victoriei sale va primi în Moldova 30 mii de refugiați sirieni.

„Ce nu fac politicienii moldoveni pentru a beneficia de suportul „partenerilor” externi – își dau aprobarea chiar și pentru cele mai nepopulare decizii.  De exemplu Maia Sandu, potrivit presei, i-a promis Cancelarului Germaniei, Angela Merkel, că în cazul victoriei sale la alegerile prezidențiale, aceasta este gata să primească în țară 30 mii de migranți musulmani.  Potrivit unor surse media, Angela Merkel i-a făcut Maiei Sandu această propunere, pe care aceasta a acceptat-o în contextul crizei demografice din Moldova – primim refugiații și rezolvăm situația”, notează autorul.

Potrivit acestuia, nu e de mirare că Maia Sandu acceptă asemenea oferte, întrucât aceasta nu se gândește la consecințe. Drept dovadă în acest sens este faptul că sub nasul ei s-a furat miliardul, iar ulterior candidatul opoziției, a votat pentru acoperirea datoriei de stat din banii poporului.

„Deci e clar că Maia Sandu nu se gândește la popor, ci mai degrabă la viitorul său politic, iar dacă acesta va necesita primirea a 30 mii de migranți, ea va face anume așa”, subliniază autorul editorialului.

Share
758 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *