O scriitoare susține că Adolf Hitler a trăit după al Doilea Război Mondial

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias susţine că Adolf Hitler a trăit în America de Sud după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial şi că a decedat abia în 1985, la vârsta de 95 de ani. Dictatorul nazist ar fi trăit într-un orăşel brazilian situat la graniţa cu Bolivia, potrivit teoriei, informează mediafax, cu referire la dailymail.co.uk.

images (10)Hitler şi-ar fi făcut şi o iubită de culoare în Brazilia, pe numele ei Cutinga, pentru a fi mai greu de descoperit, susţine Simoni Renee Guerreiro Dias.

Scriitoarea a publicat şi o poză în cartea ei “Hitler în Brazilia – Viaţa şi moartea lui”, în care dictatorul nazist ar apărea alături de iubita sa de culoare.
Autoarea mai susţine că Hitler ar fi trăit sub numele Adolf Leipzig în orăşelul Nossa Senhora do Livramento. Ea pretinde că localnicii l-ar fi cunoscut pe Adolf Leipzig drept “Bătrânul German”.

Simoni vrea să facă teste ADN pentru a-şi certifica teoria, primind permisiunea de a dezgropa rămăşiţele lui Leipzig din Nossa Senhora do Livramento.

Academicienii brazilieni neagă teoria lui Simoni, potrivit căreia Hitler ar fi trăit şi murit în Brazilia.

Zeci de mii de nazişti au evadat după cel de-Al Doilea Război Mondial, printre ei aflându-se şi Adolf Eichmann şi “doctorul morţii”, Josef Mengele.

Teoriile privind un alt sfârşit al lui Hitler decât cel cunoscut au apărut din pricina faptului că nu există nicio dovadă certă a morţii lui în 1945.

Share
666 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *