O nouă ipoteză care încearcă să explice de ce mama lui Andrei Năstase nu a știut despre sumele mari de bani

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, ar fi abuzat de încrederea mamei sale încheind din numele ei mai multe tranzacții financiare și imobiliare despre care ea nu ar fi știut. O astfel de ipoteză este avansată de către bloggerul Corneliu Gandrabur.

img_1751-1„Andrei Năstase, cunoscut deja pentru implicarea in mai multe scheme dubioase alaturi de Topi, Vlad Filat si Ion Sturza, ar fi incheiat din numele mamei sale mai multe tranzactii financiare si imobiliare, despre care sarmana femeie nu cunoaste nimic. Actiunile lui Andrei se califica la abuz de incredere. Or, daca mama a fost atrasa in jocuri offshore fara sa stie, aceste tranzactii sunt dubioase si merita sa fie urmarite penal”, a scris Gandrabur.

În acest context, bloggerul s-a referit și la reportajul realizat de un post TV în care mama lui Andrei Năstase a declarat că nu știe nimic despre sumele mari de bani care au fost ascunse de Andrei Năstase pe conturi deschise pe numele mamei sale.

„La acest subiect, ieri am urmarit un reportaj facut acasa la mama lui Andrei, in care apare femeia povestind ca nu stie nimic despre milioanele trecute prin conturile ei si nici despre alte actiuni savarsite din numele ei. Ea a rugat, prin intermediul jurnalistilor, sa fie transmis fiului ei mesajul ca nu i-a transferat nimic, iar din putinul pe care-l are aduna cu greu bani de o interventie chirurgicala”, explică autorul.

El consideră că Năstase a abuzat de increderea mamei sale si a uitat de ea si de grija ei ca un laș. „Daca el se considera lider in societate cu asa antecendente… apoi halala de viitorul sau politic!”, critică Gandrabur.

Oameni buni, nu luati exemplu de la Andrei Nastase. Aveti grija de parinti si nu-i bagati in prostii, deoarece lucurile uneori pot lua o intorsatura urita, îndeamnă autorul, subliniind că ce a facut Andrei cu mama lui este de condamnat.

Corneliu Gandrabur reamintește și despre relațiile lui Năstase cu oligarhul Victor Țopa. „Daca tot suntem la capitolul despre demnitatea lui Andrei Nastase, vreau sa amintesc aici si despre JurnalTV. Nastase cu voce ridicata tipa la TV si de pe scena PMAN ca postul de televiziune JTV este al poporului, insa de fapt in spate sta o singura persoana – Victor Topa, nasul lui Nastase”, a spus el.

„Probele despre Nastase ar trebui sa fie suficiente sa intelegeti ca sunteti folositi de acest nou lider politic Fiecare dintre voi puteti sa ajungeti victime, la fel cum a ajuns persoana care i-a dat nastere lui Andrei. Aveti grija, oameni buni!”, a îndemnat Gandrabur.

Share
1.500 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *