Nicu Ţărnă ironizează opinia deputatei Ciobanu despre emisiunea lui

Nicu Țărnă  vine cu o replică fină la adresa deputatului PLDM,  Maria Ciobanu, care a criticat emisiunea moderată de interpret, spunând că este de doi bănuți și nu „cea mai tare”, așa cum declară Ţărnă.

images (12) “Este  emisiunea omului de rînd, de la care se cere doar atît: să-și înteleagă semenii. Nu va plac răspunsurile? Nu vă plac oamenii care vin la emisiuni? Nu vă place originea multi-etnică a cetățenilor Republicii Moldova? Ne pare rău, stimați deputați, dar ăștia sîntem noi, cei care v-am votat și cei care am așteptat noi abordări, noi soluții, o viață noua…”, a scris Nicu Țarină pe pagina sa de Facebook.

Tot în același context, interpretul declară că “de cele mai dese ori ceea ce “101 de parlamentari au zis” în Plenul Parlamentului RM ne uimește nu mai puțin decît răspunsurile date de “moldovenii” emisiunii…. Ăștia suntem, ăștia am fost și pe ăștia ii votam. Aceasta este concluzia evidentă atunci cînd compari cele doua “show-uri televizate”.

În loc de PS, Tărnă face o invitație publică către deputați,  de a participa la emisiune, pentru ca “tele-alegătorii, să afle cine ne cunoaște mai bine, adică ce-i în mintea celor 100 de moldoveni”.

Reamintim că deputatul PLDM Maria Ciobanu a scris pe Facebook că „răspunsurile celor așa-ziși 100 de moldoveni sunt, în cele mai dese cazuri, aiurite, certate cu logica”, criticându-l pe Nicu Țărnă și emisiunea “100 de moldoveni au zis”.

Share
690 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *