Nici Voronin nu mai este interesat de initiativele fracțiunii PCRM

La sesiunea extraordinară a parlamentului convocată din nou vineri de deputaţii comunişti au lipsit nu doar deputaţii din Coaliţia Pro-Europeană, dar a fost boicotată chiar şi de o parte din comunişti, inclusiv de liderul formaţiunii Vladimir Voronin citează timpul.md.

загруженное (4)La şedinţă au fost prezenţi doar 30 de deputaţi, adică nici toată fracţiunea comunistă. La sesiunea extraordinară convocată de PCRM au lipsit 5 deputaşţi comunişti, inclusiv Vladimir Voronin.

Deputaţii PCRM nu a explicat de ce nici liderul lor nu a venit la şedinţa parlamentului, pe care această fracţiunea o considera extrem de importantă.

Amintim că PCRM a cerut deja de două ori convocarea de sesiuni extraordinare a legislativului pentru a discuta situaţia din mass-media. Coaliţia pro-europeană a anunţat că nu va particpa la ”acest show ieftin” organizat de PCRM, dar va munci pentru elaborarea modificărilor legislative necesare pentru dezvoltarea acestui domeniu.

Share
607 Vizualizari

2 comments on “Nici Voronin nu mai este interesat de initiativele fracțiunii PCRM

  1. Marcel says:

    Foarte tara faza data, la actiunile comunistilor nu vin nici comunistii, Voronin sa saturat de circul comunist, ha-ha-haaaaa

  2. Sorina says:

    Asta e chiar buna, comunistii nu ma gasesc limba comuna intre ei, vreau sa spun ca aceste probleme intre ei aduc doar lucruri pozitive pentru RM si viitorul RM, poate in sfirsit scapam de asemenea indivizi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *