Nevinovăția lui Ilan Șor, confirmată de 7 martori ai acuzării

Șapte martori audiați miercuri, 8 august, de Curtea de Apel Cahul în dosarul Șor au confirmat nevinovăția primarului de Orhei, Ilan Șor.

Este vorba de șapte martori din partea acuzării, dintre care patru contabili și trei foști angajați ai Băncii de Economii, potrivit Procuraturii Anticorupție.

Și avocatul lui Ilan Șor, Iulian Balan a confirmat că este vorba de șapte martori care au confirmat nevinovăția clientului său. „Au fost audiați martorii din partea acuzării, numele cărora nu pot să le divulg, fiind o ședință de judecată închisă. Următoarea ședință a fost fixată pentru data de 20 august 2018, atunci când va continua audierea martorilor atât din partea acuzării, cât și din partea apărării”, a declarat pentru realitatea.md avocatul Iulian Balan.

Sute de simpatizați ai primarului de Orhei au manifestat astăzi în fața instanței, cerând să i se facă dreptate lui Ilan Șor și o justiție corectă, nu una televizată. “Ilan, noi suntem cu tine !”, “Jos Justiția selectivă !”, “Ilan, Moldova e cu tine !”, “Vrem o justiție corectă”,
a scandat oamenii în fața clădirii în care a avut loc ședința de judecată în
“dosarul Șor”.

Amintim că anterior Ilan Șor a declarat că adevărații beneficiari ai jafului bancar din 2014 sunt fostul premier Vlad Filat și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. Declarațiile acestuia sunt confirmate și de un raport realizat de renumita companie internațională Quintel Intelligence și de cunoscutul avocat regal britanic, James Ramsden.

Share
1.598 Vizualizari

2 comments on “Nevinovăția lui Ilan Șor, confirmată de 7 martori ai acuzării

  1. Tarnacop says:

    Logica taraneasca ne spune : daca-l declara nevinovat -a furat impreuna cu cei din gasca lui Plohotniuc. Nu poate Filat, cel care a luat de la hot, sa fie vinovat, iar hotul- nu.

  2. Tarnacop says:

    Moldova – Tara de minuni ! Hotul ‘ cu acte in regula”- Sor este declarat nevinovat. Adica, Filat, care s-a folosit de celea furate, este criminal – cel care a furat,Sor – nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *