Munteanu vs Garaba, final fericit

munteanuGheorghe Munteanu, șoferul care a fost acuzat de huliganism, s-a împăcat cu președintele Consiliului procurorilor, Iurie Garaba. Avocatul lui Garaba a declarat presei că Munteanu și-ar fi recunoscut vina, și-ar fi cerut scuze de la președintele Consiliului procurorilor și că ar fi promis că va repara mașina procurorului.

În urma ultimelor circumstanțe, Curtea de Apel Chişinău a decis astăzi eliberarea lui Gheorghe Munteanu din arrest, spune avocatul lui Iurie Garaba.

Munteanu și Garaba au fost implicați în ziua de 30 iulie 2013 într-un accident rutier, care a fost mediatizat pe larg în presă.  Potrivit Procuraturii Generale, ”Munteanu Gheorghe, deplasîndu-se pe str. Calea Ieşilor la volanul autoturismului de model „Ford Tranzit”, ignorînd prevederile Regulamentului circulaţiei rutiere şi încălcînd grosolan ordinea publică, fără nici un motiv a tamponat automobilul de model „BMW 530”, condus de Garaba Iurie, în care se aflau membrii familiei acestuia, familia deplasîndu-se în concediu. În continuarea acţiunilor huliganice, Munteanu Gheorghe l-a înjurat şi l-a agresat fizic pe Garaba Iurie, care ieşea din automobilul personal deturnat pe acostament, aplicîndu-i intenţionat o lovitură în regiunea feţei, în rezultatul căreia părţii vătămate Garaba Iurie i-au fost cauzate leziuni corporale, acesta necesitînd îngrijiri medicale urgent”./ hotnews.md

Share
1.944 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *