Munteanu, Fusu și Ceban s-au răzgîndit în privința apartamentelor

Cei trei parlamentari care nu mai vor apartament în centrul Capitalei, la preţ preferenţial, sunt liberalii Valeriu Munteanu şi Corina Fusu, împreună cu deputatul neafiliat Ion Ceban, anunță Adevărul.

IMG_7849Liberalii Valeriu Munteanu şi Corina Fusu şi deputatul neafiliat Ion Ceban şi-au retras semnăturile de pe documentul cu 47 de iscălituri prin care deputaţii solicită alocarea unui teren în centrul Capitalei, pe care urmează să fie construit un bloc numai pentru parlamentari.

Cei doi parlamentari liberali i-au trimis Preşedintelui Parlamentului Igor Corman o înştiinţare scrisă în acest sens.

„Ne-am retras semnăturile fiindcă nu dorim să participăm într-un proiect care a stârnit critica cetăţenilor. Şi atunci, şi acum avem sentimentul că totul e absolut legal. Având în vedere speculaţiile făcute, consider că acest proiect e compromis şi cei care îşi doresc un apartament n-au decât să şi-l cumpere la preţul de piaţă“, a declarat deputatul Valeriu Munteanu.

Printre semnatarii demersului pentru „soluţionarea problemei îmbunătăţirii condiţiilor de trai“ sunt mai mulţi deputaţi care n-ar avea de ce să-şi facă griji locative.

 

Share
653 Vizualizari

One comment on “Munteanu, Fusu și Ceban s-au răzgîndit în privința apartamentelor

  1. Alina says:

    Pina acuma au vbrut dar din moment ce a trezit nemultumirea cetatenilor deja nu mai vreu ,e ceav simila cu actiunile lui voronin privind vectorul european doar ca el n-a cedat cursului din cauza cetatenilor dar ca nu putea face cponcurenta pe aceasta platforma actualei coalitii de guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *