În Moldova vor fi implementate proiecte europene în domeniul transporturilor

Despre posibilitatea de a accesa fonduri europene în vederea realizării proiectelor pe toate sectoarele de transport, au discutat  în cadrul unei întrevederi la București, Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, și omologul său din Guvernul României, Ramona Mănescu, informează un comunicat de presă.

unnamedCei doi oficiali au convenit asupra definitivării  construcției podului rutier peste râul Prut de la Ungheni, care va face legătura autostrăzii Târgu Mureș – Iași – Ungheni  la drumul național R1 Chişinău – Ungheni – Sculeni – frontiera cu România, mai citează sursa.

“În baza propunerilor grupurilor de experți din cadrul ambelor Ministere, avem identificat pachetul de proiecte prioritare pe toate sectoarele de transport. Acum, este  necesar să avansăm cât mai rapid pentru realizarea acestora, inclusiv prin accesarea de fonduri europene”, a declarat Vasile Botnari, în discuţiile cu ministrul român al Transporturilor

“Aveți tot sprijinul în demararea proiectelor convenite, atât în ceea ce ține de construcția podurilor rutiere, cât și în modernizarea căii ferate”, a punctat Ramona Mănescu.

În cadrul discuțiilor au fost abordate subiecte referitor la modernizarea căilor ferate și au fost prezentate proiecte pe termen scurt și mediu în domeniul respectiv.

 

Share
756 Vizualizari

3 comments on “În Moldova vor fi implementate proiecte europene în domeniul transporturilor

  1. Fiodor says:

    Vad ca Vasile Botnari de cind e la Ministerul Transporturilor isi face lucrul calitativ, drumurile nationale au fost curatate in termenii corespunzatori chiar daca natura si-a aratat furia, acum vad ca are si planuri bune de viitor, asta ma face sa cred in ziua de miine, la sigur va fi mai bine.

  2. Emil says:

    Normal, asta inteleg si eu sustinere reala din partea UE si nu populism idiot promovat de comunisti. Daca se va merge in aceiasi directie vom avea cu totii de cistigat. Domnule Vasile Botnari, va urez succes in realizarea proiectelor propuse.

  3. Marina Cornos says:

    Noi proiecte , noi modernizari in domeniul trasporturilor implimentate datorita atitudinii pe care o are Vasile Botnari , actualul Ministru al Trasporturilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *