Moldova lucrează pentru ”Dior” și ”Louis Vuitton”

Ambalaje bio pentru medicamente, ambalaje pentru producători cu renume, precum: ”Dior”, ”Pomellato”, ”Louis Vuitton”, și vinuri exclusive vor fi exportate de companiile din țara noastră.

6436a75fee497e052150b17c7d2e2b28Unitatea de Implementare a Proiectului Ameliorarea Competitivității a aprobat spre finanțare alte șase dosare. Printre beneficiarii proiectului se numără tipografia „Neosan-Print” care exportă ambalaje individuale pentru medicamente pe piața de Est. Compania și-a propus  să producă ambalaj ecologic care va fi exportat în țările europene.

Compania „Lux Packaging” va exporta ambalaje pentru branduri iconice cu renume mondial, precum „Louis Vuitton”, „Dior”, „Acqua di parma” sau „Pomellato”, scrie bani.md.

Totodată întreprinderea vinicolă ”Château Vartely” va crea o nouă marcă comercială de produse prin substituirea gamei de vinuri de calitate selectate. De asemenea pentru o mai bună promovare a produselor și mărcilor, va fi elaborat un nou website al companiei în 3 limbi: română, engleză și rusă.

Amintim că R.Moldova își diversifică gama de produse exportate, datorită proiectului Ameliorarea Competitivității (PAC II). De susținere financiară pot beneficia întreprinderile din țară care vor să exporte.

 

Share
801 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *