Moldova caută o companie sa-i facă PR

Ministerul Economiei a lansat o licitație de selectare a unei companii profesioniste pentru elaborarea strategiei de comunicare a brand-ului de țară, infomează un comunicat de presă.

moldova1 (1)Aceasta va trebui să alaboreze atrategia de comunicare a brand-ului de țară, care va include activități de comunicare și promovare pe un termen de 4 ani, care are drept public țintă mediul de afaceri european.

Potrivit sursei, compania selectată va coopera cu misiunea diplomatică a Germaniei în Republica Moldova, cu specialiști implicați în domeniu și cu experți ai organizațiilor multilaterale.

Strategia de comunicare și promovare a brandului de țară va urmări trei obiective: atragerea investițiilor străine directe în țară, promovarea exporturilor produselor și serviciilor autohtone, precum și creșterea atractivității R. Moldova ca destinație turistică.

Conform termenilor de referință ai licitației, strategia de comunicare și promovare a brandului de țară va fi finalizată în luna august, se mai menționează în comunicat.

Share
657 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *