Mocanu sare în apărarea proletarului Voronin

Ex-președintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, care în ultimele săptămâni este în centrul mai mutor scandaluri legate de viața luxoasă pe care o duce, este apărat de către fostul său consilier, Sergiu Mocanu.

Sergiu_Mocanu_01Liderul Mișcării Antimafie a declarat aseară în cadrul emisiunii “Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV că cei de la guvernare sunt acum în panică, nu mai au idei și caută diferite subiecte de campanie.

În acest context, Mocanu a sărit în apărarea fostului său șef, spunând că garajele demnitarilor de la guvernare la fel sunt pline de mașini de lux ca la Voronin.

“Nu ați văzut cum au încercat să facă paralelă dintre Ianukovici și Voronin, pentru că erau în panică. Ianukovici este Voronin aici, nu ne asociați pe noi cu Ianukovici”, a spus Mocanu.

Reamintim că în ultima perioadă în presă au apărut mai multe articole de investigație și documente care dovedesc că Vladimir Voronin a cheltuit din 2010 peste jumătate de milion de euro pentru zboruri private în avioane de lux. De asemenea, potrivit unei investigații, familia Voronin ar avea în garajul său mașini de lux, blindate și modele retro în valoare totală de 70 mln lei.

Hotnews

Share
1.116 Vizualizari

5 comments on “Mocanu sare în apărarea proletarului Voronin

 1. Arcadie says:

  Mocanu isi da arama pe fata, demult aveam dubii ca omul asta a ramas omul lui Voronin, si el e un proiect comunist special de a critica pe acei din PDm, care s-au dovedit a fi cu mult mai profesionisti, si un pericol adevarat pentru Fractiunea comunista dupa ce am observat emigrarile membrilor de la comunisti la PDM.

 2. Gutu L. says:

  Mocanu e un derbedeu. Mi sila de el. Nu face de comentat minciunile, aberatiile si inventiile sale.

 3. Dorin says:

  Oleg Voronin finanteaza Jurnal-ul, ce vreti sa il atace Mocanu, e si normal ca o sa il apere, au facut pact.

 4. Igor says:

  O rusine nationala acest lingator pe nume Mocanu, numai pentru cine nu a latrat si nu a lins, mie unul imi este sila de asa gen de oameni fara pic de demnitate si onoare.

 5. Nic says:

  Iata adevarata fata a lui Mocanu- moldovanul lui Voronin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *