Mister! Vorbea la telefonul MOBIL în anul … 1938

tel-mobil-1938Misterul filmului care arată o femeie folosind  telefonul mobil în 1938 a fost elucidat, scrie Daily Mail.

magini în alb şi negru care arată o tânără folosind un dispozitiv wireless, despre care se crede că au fost filmate la o fabrică în SUA în anii ’30 – a atras peste 300.000 de vizualizări pe YouTube.

Cei care cred în teoria conspiraţiei susţin că este vorba de un călător în timp, susţinând că există mai multe filme care arată folosirea tehnologiei moderne înainte ca ea să fie inventată.

Un utilizator de pe YouTube susţine că femeia din imagine este stră-străbunica ei şi că filmul chiar arată un telefon mobil – un prototip dezvoltat într-o fabrică din Leominster, Massachusetts.

“Este stră-străbunica mea, o cheamă Gertrude Jones. Avea 17 ani atunci. Am întrebat-o de acest film şi îşi aduce aminte de el. Susţine că firma Dupont avea o secţie de comunicaţii mobile în fabrică. Gertrude şi alte cinci femei au primit aceste telefoane mobile timp de o săptămână, pentru teste”, a spus userul de pe YouTube.

Share
1.932 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *