Mișin “îi scoate ochii” lui Voronin cu păduri, palate și automobile

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, trebuie să se uite în oglindă înainte de a lansa acuzaţii în adresa cuiva. Astfel a reacţionat fostul deputat comunist Vadim Mişin, actualul preşedinte al partidului “Renaştere-Возрождение”, după ce preşedintele comuniştilor a declarat că lui Mişin i s-ar fi dat bani pentru a pleca din PCRM.

MISIN1“Eu şi familia mea avem azi tot ceea ce am avut şi acum 20 de ani. Noi nu avem păduri şi vii, palate şi o mulţime de automobile. Nu e vorba de invidie, ci de constatarea faptelor”, declară fostul deputat comunist într-o scrisoare deschisă adresată lui Vladimir Voronin.

Mai mult, Vadim Mişin ameninţă că ar putea reaminti motivele pentru care a renunţat la calitate de membru al Partidului Comuniştilor.

“Nu trebuie să-i măsori pe toţi după măsura ta, în această viaţă nu se măsoară totul în bani. Nu am plecat din partid, am plecat de la Dvs. şi Dvs. ştiţi foarte bine de ce”, mai scrie preşedintele partidului “Renaştere-Возрождение”.

Publika.md aminteşte că, pe 7 iunie 2012, Vadim Mişin, Tatiana Botnariuc şi Oleg Babenco au părăsit Partidul Comuniştilor, iar ulterior Vadim Mişin a constituit partidul “Renaştere-Возрождение”.

Publika

Share
821 Vizualizari

3 comments on “Mișin “îi scoate ochii” lui Voronin cu păduri, palate și automobile

  1. victor says:

    drept a facut, interesant cum e asta, sa stai si sa vezi cum liderul d epartid se transorma intr-un oligator si intr-un monarh la propriu si sa-l sustiii ? 🙂 pare hazliu asai ?

  2. Arcadie says:

    Voronin nu poate fi numit altfel decit parazit, asa se numesc viitatile ce se alimenteaza cu singele cuiva, astfel si Voronin s-a imbogatit din munca cetatenilor. Cum a fost rabdat 8 ani la guvernare? Si inca si in ziua de azi mai sunt cei care vor sa-l voteze, ce-i drept deja putini dar oricum sunt. Cine sunt acesti oammeni? Presupun ca cei ce nu inteleg ce fac si cei ce furau alaturi de Vorninin , alta explicare nu gasesc.

  3. Igor says:

    Voronin n-a stiut dechit sa-si promoveze interesul personal in timp ce a adus RM in pragul falimentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *