Ministrul Transporturilor a cerut demisia șefului CFM

Ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a cerut demisia actualului director al ÎS „Calea Ferată din Moldova” Andrei Damaşcan, pe motiv că reforma de la CFM decurge prea lent. Un demers în acest sens a fost înaintat în cadrul unei ședințe convocată azi cu conducerea întreprinderii, pentru a discuta subiectul, transmite moldova.org.

tren-republica-moldovaVasile Botnari a declarat că este îngrijorat de ritmul lent al reformei la CFM. Ministrul a declarat că va fi exigent în ceea ce privește avansarea reformei la CFM. În context, el a cerut demisia directorului general al întreprinderii, Andrei Damaşcan, care, în opinia sa, este responsabil de neexecutarea în termen a sarcinilor şi obiectivelor stabilite anterior.

„Rețeaua feroviară din Moldova necesită o schimbare cât mai rapidă. Intenţionăm să atragem investiţii semnificative în dezvoltarea întreprinderii, atât în infrastructură cât şi în materialul rulant, dar pentru a avansa avem nevoie de o structură internă bine pusă la punct. Este foarte important ca întreg managementul întreprinderii să fie mobilizat pentru a avea o schimbare calitativă cât mai urgentă la CFM”, a punctat ministrul Vasile Botnari.

Share
443 Vizualizari

One comment on “Ministrul Transporturilor a cerut demisia șefului CFM

  1. Gilga Andrei says:

    Cred ca este o pozitie absolut corecta a lui Botnari care da asigurari cetatenilor ca persoanele investite in functie nu-s p/u ochi frumosi dar p/u realizari si rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *