Ministrul de Interne al României a demisionat

Radu Stroe, Ministru de Interne al României a demisionat din funcție în semn de onoare, pentru apărarea demnităţii pompierilor IGSU, care în ultimele trei zile au primit acuzaţii nedrepte, informează Mediafax.

загруженное (13)Mai mulți oficiali români sunt în favoarea ideii ca ministrului să-i fie solicitată demisia din această funcţie ca urmare a modului în care a fost gestionată intervenţia în cazul accidentului aviatic din Apuseni.

Un alt lider de filială a susţinut că implicarea ministrului de Interne ar fi trebuit să fie majoră, după cum şefii de consilii judeţene sunt obligaţi moral să fie implicaţi sută la sută în situaţiile de calamităţi, cum sunt inundaţiile sau înzăpezirile.

“Trebuie să-i fie retras sprijinul politic, nu e admisibil. Şi atunci când au fost inundaţii, şi atunci când au fost zăpezile, eu m-am implicat de fiecare dată în teren chiar şi atunci când nu aveam o funcţie la nivelul judeţului”, a mai spus unul dintre vicepreşedinţi.

Pe de altă parte, unii dintre vicepreşedinţi au susţinut că “miniştrii nu pot fi schimbaţi precum cămăşile”, iar pentru o eventuală demitere trebuie să se aştepte rezultatele anchetei asupra accidentului aviatic.

 

Share
718 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *