Mihail Formuzal crede că viitorul Moldovei este în Rusia, iar al copiilor săi în UE

Bașcanul Găgăuziei Mihail Formuzal pare să fie convins, în fața camerelor de luat vederi, că viitorul R. Moldova este în Uniunea Vamală Rusia-Belarus-Kazahstan. În același timp, Formuzal și-a trimis copiii săi la studii în state ale Uniunii Europene, informează ziarulnational.md.

762241d57da5754599b6487694e7a80aAstfel, fiica sa, Cristina, și-a făcut studiile universitare la Geneva, Elveția, în domeniul businessului, iar acum este stabilită și lucrează în Australia, fiind căsătorită cu un american.

Fiul bașcanului, Maxim, indică pe o rețea de socializare că locuiește acum în Wetzlar, Germania, fără să specifice cu ce se ocupă în această țară a Uniunii Europene. În presă s-a scris anterior că acesta învață în Germania, iar părinții săi au mers, cu ocazia sărbătorilor de iarnă 2013-2014, în vizită la el.

Share
1.100 Vizualizari

3 comments on “Mihail Formuzal crede că viitorul Moldovei este în Rusia, iar al copiilor săi în UE

  1. Cristina says:

    E clar ca buna ziua ca Formuzal este o curva sau ca este o marioneta folosita de comunisti asa cum le cuvine lor pentru a realiza jocul lor politic. Cum poti sa spui ca copiii tai au viziuni diferite si ca viata lor nu se intersecteaza cu a lui taica sau

  2. Oleg says:

    Formuzal impreuna cu gruparea lui Tkaciuc din PCRM promoveaza separatismul in R.Moldova. Imi este totusi interesanta reactia lui Voronin. El tace si nici intr-un fel nu s-a expus in acest fel, iar acest lucru ma face sa cred ca in interiorul PCRM exista o scindare. Tare nu ma voi mira daca in curind din PCRM vor mai pleca membri.

  3. Fiodor says:

    Pai uite asa Formuzal face bani dintr-un proiect al moscovei de instaurarea a haosului in RM de prejudiciere a statalitatii ca sa poata sa le garanteze un viitor copiilor sai prin studii in UE! De ce nu i trimite la Moscova!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *