Mihai Godea vrea să devină “apărătorul bugetarilor”

godeaDeputatul Mihai Godea, lider al Partidului „Acţiunea Democrată” (PAD) a lansat astăzi un apel către angajaţii din sfera bugetară să se adreseze formaţiunii pe care o conduce în cazul în care vor fi forţaţi să iasă la 3 noiembrie la mitingul organizat de partidele aflate la guvernare.

După cum transmite TRIBUNA,  Mihai Godea a spus că are informaţii precum că bugetarii ar fi forţaţi să iasă la miting şi că se întocmesc liste cu numele celor care vor participa.

”Informațiile parvenite din teritoriul sînt cel puțin tulburătoare. Oamenii sînt intimidați, angajații bugetari sînt impuși de șefi să participe și se fac liste pentru verificarea prezenței. Se pregătește un miting național care să aplaude politica de stat”, a declarat Mihai Godea.

Liderul PAD a spus că nu susține  manifestația din  3 noiembrie, care „în cel mai bun caz e  un miting electoral organizat de guvernare”.

Deputatul crede că o astfel de manifestație ne apropie de Uniunea Sovietică sau de actualul regim din Coreea de Nord și nici de cum de Uniunea Europeană.

TRIBUNA precizează: Partidele din coaliția de guvernare au anunțat că vor organiza la  3 noiembrie un miting în Piața Marii Adunări Naționale. Potrivit liderilor coaliției, manifestarea va reprezenta opţiunea pro-europeană a RM, în contextul Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius./Oxana Mititelu

Share
2.301 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *