Mark Tkaciuk ar avea intenția să plece din PCRM

Un portal din R. Moldova scrie despre faptul că ideologul Partidului Comuniștilor, Mark Tkaciuk, ar avea intenția să părăsească PCRM și să se alăture noii formațiuni politice, creată de omul de afaceri Renato Usatâi, scrie citează politik.md.

16278_13441_87387_74_05949300„La crearea partidului sunt atrași oameni apropiați lui Mark Tkaciuk, precum Alexandr Roșco, Pavel Grigorciuc, dar și un prieten apropiat al lui Tkaciuk, Alexei Tulbure. Se presupune că înregistrarea partidului va avea loc în următoarele 2 luni, iar formațiunea va participa la scrutinul electoral. În legătură cu faptul că, în PCRM, conflictul dintre grupul lui Mark Tkaciuk și al lui Artur Reșetnicov a devenit mai aprins, iar echipa lui Tkaciuk ar putea pierde, Mark Tkaciuk pregătește acest nou partid drept unul de rezervă, pentru a-și menține echipa”, potrivit Vzglead.md.

De cealaltă parte, comunistul susține, pe pagina sa de facebook, că „această informație nu reprezintă un rezultat al eforturilor sale, și că aceasta face parte dintr-o campanie organizată de „PR managerii săi”: Vlad Filat și Vlad Plahotniuc.

„Nu criticați prea dur creațiile lor, nu-i învinovățiți de minciună sau de neglijarea faptelor, precum și de confuzie în nume, date și țări. Înțelegeți-i, ei sunt artiști, așa ei văd lucrurile! Nu este exclus că, pe parcurs, ei vor reuși. Să le dăm o șansă”, i-a luat peste picior Mark Tkaciuk.

Share
2.360 Vizualizari

One comment on “Mark Tkaciuk ar avea intenția să plece din PCRM

  1. Fiodor says:

    Rind pe rind, toti il parasesc pe Voronin, vedem ca acum chiar si vandalul agresiv de Tkaciuk incearca sa-si reprofileze aspiratiile, cred ca i s-a trezit un pic de constiinta ca RM merita un viitor cit de cit si nu un circ de doi bani cum fac comunistii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *