Mark Tkaciuk a plecat !

Deputatul comunist Mark Tkaciuk a anunțat că renunță la “revoluția de catifea” și va urma calea “leninistă”, scrie www.apn.md.

mark_tcaciuk_02Comunistul a anunțat pe contul său de Facebook că părăsește viața virtuală. “Mi-am dat seama că profilul meu de Facebook devine tot mai independent. Singur ia decizii – pe cine să scoată din prieteni, pe cine să adauge! Singur își schimbă setările de confidențialitate, iar modificarea parolei nu schimbă situația. Mai mult, s-a dovedit că eu accesez profilul sau din Paris sau am deschis pagina de 23 de ori din România (nu am fost acolo din 1996). Plec eu de-aici mai bine…”, a scris acesta.

La comentariile internauților despre revoluția internet, ideologul PCRM le-a răspuns că “voi răspândi scânteia în offline, așa cum ne-a învățat marele Lenin”.

În ultima vreme Mark Tkaciuk nu a fost atât de activ ca înainte pe rețelele de socializare, iar internauții au menționat că plecarea acestuia se datorează disconfortului pe care l-ar avea ideologul comunist vizavi de întrebările despre ”revoluția de catifea”. Pe de altă parte, internauții susțin că Tkaciuk nu vrea să comenteze situația din Ucraina deoarece, fiind în suflet liberal și susținător al vectorului european de dezvoltare R. Moldova, este obligat, de dragul jocului electoral, să interpreteze rolul de susținător al Rusiei și integrării Republicii Moldova în Uniunea Vamală.

Se pare că acest dezacord lăuntric a condus la faptul că ideologul partidului a decis, pur si simplu, să plece de pe platforma celei mai populare rețele de socializare,  unde se pun prea multe întrebări incomode.

Tkaciuk a încheiat cu: “Bine. Să începem procedura de rămas bun! La revedere, prieteni! La o nouă reîntâlnire în aer liber!” Ei bine, la revedere, Mark Evghenievici.  Ați fost o figură strălucitoare în internetul din R. Moldova. Revoluția online a suferit o pierdere ireparabilă odată cu plecarea Dvs. Păcat.

Share
2.588 Vizualizari

4 comments on “Mark Tkaciuk a plecat !

 1. Dima says:

  Ei si Dumnezeu cu el… El cu talibanii sai numai au speriat lumea pe drumuri si nimic bun. Iar pe net mare treaba tot nu a facut. Nimeni nici nu-i va observa disparitia.

 2. Cornel says:

  Tkaciuc bate in retragere si nu mai are ce sa riposteze adevarului! Dar adevarul este ca nu a gasit nici o explicata pentru prabusirea “Revolutie de Catifea”,dar explicatie este-o prostologie a vrut sa faca,nu altceva. Se simte omul cu musca pe caciula mai ales dupa informatiile aparute in presa despre averea lui Voronin,mai ales ca astfel de informatii altcineva in afara de el nu le stia.

 3. Dima says:

  Ce ai facut Mark? Ai amagit absolut pe toti,l-ai dezamagit pe Voronin si pe toti comunstii in general si acum te vei ascunde. Ce o sa fie daca in general vei pleca din tara,oricum nu faci nimic pentru ea si te gindesti numai la tine. Lipsa lui nu va fi simtita cu siguranta!!

 4. emil says:

  Si bine ca a plecat, ar putea face o mai mare bucurie pentru cetateni si sa plece definitiv in Rusia lui iubita! Noi nu avem nevoie de asemenea politicieni ca el. El in afara de agresiune nu a adus inimic in tara. Tot tineretul de la el din PCRM sunt niste indivizi periculosi pentru societate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *