Marele SECRET al tenului VIETNAMEZELOR

vietnamese2Specialiştii în domeniul metodelor de înfrumuseţare susţin că vietnamezele deţin un secret, care le păstrează tenul pur şi strălucitor.

Astfel, aspectul deosebit al feţei acestor femei s-ar datora unei măşti pe bază de orez. “Reţeta” frumuseţii lor presupune fierberea unei căni de orez într-un litru de apă.

Varianta rapidă

Spuma care iese la suprafaţa apei se amestecă îndelung cu făina de orez, până se obţine o pastă, care se aplică precum o mască şi se lasă 10 minute să acţioneze, apoi se clăteşte cu apă rece. Se spune că o variantă rapidă a măştii de frumuseţe de tip vietnamez este să curăţaţi mai întâi obrazul cu un tampon de vată înmuiat în untdelemn de plante, care trebuie lăsat să pătrundă în piele. Separat, amestecaţi o lingură de făina de orez cu lapte, până ce obţineţi o pastă moale.

Întindeţi-o pe obraz, ferind zona ochilor, iar după 10 minute, înlăturaţi-o cu un prosop umezit. Conform specialiştilor, orezul are o însuşire deosebită de purificare, îndepărtând excesul de grăsime de pe faţă. În plus, orezul conţine minerale esenţiale pentru sănătatea epidermei.

Share
2.087 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *