Lupu spune de ce e capabilă PCRM

lupu1Acţiunile PCRM ar trebui să dea de gândit societăţii. Pe de o parte, acest partid nu mai poate produce nimic pentru susţinătorii săi şi pentru ţară, decât moţiuni neargumentate, scandaluri, provocaţii şi înjurături murdare, chiar şi de la microfonul Parlamentului. Pe de altă parte, comuniştii încearcă totuşi să facă şi ei ceva, să paralizeze activitatea forului legislativ, împiedicând ceilalţi deputaţi să examineze documentele cu adevărat importante pentru Republica Moldova.

Acestea sunt aprecierile date de Preşedintele PDM, Marian Lupu, faptului că comuniştii au depus o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului, după ce prima a suferit fiasco. ”Mi se creează impresia că PCRM funcţionează potrivit sloganului „nici o zi fără moţiune”, a comentat liderul Partidului Democra, Marian Lupu.

”Asemena slogane erau în vogă în anii 20, 30, 40 ai secolului trecut şi cred că au rămas încă unii pasionaţi sau nostalgici după asemenea lozinci”, a mai ironizat Marian Lupu.

El a atras atenţia că scopul adevărat al PCRM este să introducă haos în societate, să devieze atenţia instituţiilor statului de la problemele reale ale societăţii.

Marian Lupu a atras atenţia şi asupra declaraţiilor necenzurate ale deputaţilor comunişti în timpul şedinţei parlamentului, întrebându-se dacă aceştia în continuare vor veni ”cu moţiuni de cenzură sau cu moţiuni de necenzurate?”.

Şi preşedintele Parlamentului Igor Corman i-a luat în derâdere pe comunişti, spunând că PCRM vrea să transforme ziua de joi în ziua moţiunilor la Parlament. ”Probabil că, după ce va cădea şi aceasta, următoarea moţiune se va referi la cine răspunde de temperaturile scăzute de afară”, a spus Corman. /hotnews.md

Share
6.954 Vizualizari

3 comments on “Lupu spune de ce e capabilă PCRM

  1. Chiar azi ma uitam si ma miram de prostia comunistilor. Au inaintat o motiune, aceasta a picat si ei hai alta. Dar cum, o sa asistam de fiecare data la acest show ieftin al lor. Bine ca Lupu va pune punct acestui dezmat al PCRM-lui si in Parlament vor fi dezbatute proiecte de legi cu adevarat importante pentru tara.

  2. Florin says:

    Sint deacord si sustin pozitia lui Lupu, comunistii acum prin ceea ce fac doar distrug RM, asta au facut si timp de 8 ani. In loc sa puna umarul la rezolvarea problemelor cetatenilor ei continua in stilul de clounada acest show ieftin a lor.

  3. oleg says:

    Drept spune Lupu, comunistii incearca sa blocheze activitatea statului. Scopul comunistilor este sa introduca in tara un haos politic, sa distruga economia nationala, altfel nu inteleg nici acum de ce Voronin si toti deputatii comunisti s-au bucurat atunci cind Kremlinul a blocat vinurile moldovenesti. Imi esre greata de proteste comunistilor si mi se pare josnic ca ei folosesc religia si Biserica ca sa obtina dividende politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *