Lupu îi ia locul lui Diacov

diacov_1Preşedintele de onoare al Partidului Democrat a cedat preşedinţia fracţiunii parlamentare a PDM liderului acestei formaţiuni, Marian Lupu. Anunţul a fost făcut de Diacov după şedinţa Consiliului Politic Naţional, considerând că această decizie va contribui la modernizarea partidului.

”I-am propus domnului Lupu să vină în fruntea fracţiunii şi să ne angajăm împreună ca să existe o consolidare a potenţialului partidului pe intern. Sunt paşi care vor fi completaţi cu alte acţiuni care să demonstreze că PDM este unul constructiv, care doreşte să menţină echilibrul în alianţă”, a declarat el.

Diacov consideră că această decizie este doar în binele PDM. ”Marian Lupu este liderul partidului şi activitatea partidului trebuie să fie strâns legată cu cea a fracţiunii. A fost ideea mea, care va fi discutată la următoarea şedinţă a fracţiunii”, a declarat Diacov.

Marian Lupu a declarat că această schimbare, precum şi decizia lui Vlad Plahotniuc de a renunţa la mandatul de deputat, au fost întâmpinate cu înţelegere de către membrii PDM. ”Noi nu căutăm careva soluţii de ordin personal, dar pentru consolidarea PDM”, a declarat el.

Accentul în activitatea lui Vlad Plahotniuc şi a lui Dumitru Diacov se va plasa pe deplasările în teritoriu şi discuţiile cu oamneii, a menţionat Marian Lupu

În cadrul şedinţei Consiliului Politic Naţional, reprezentanţii formaţiunii au mai discutat despre situaţia social-politică din Republica Moldova, evoluţiile în cadrul actului de guvernare, acţiunile comune ale Coaliţiei Pro-Europene şi obiectivele PDM. ‎De asemenea au mai fost abordate chestiuni ce ţin rezultatele reorganizarii interne a PDM, sarcini pentru perioada următoare în ceea ce privește activitatea de partid la nivel central şi local.

Share
2.113 Vizualizari

One comment on “Lupu îi ia locul lui Diacov

  1. Alexandru says:

    Dumitru Diacov si de data aceasta a demonstrat ca nu se tine de functie si permite o evolutie in continuare , confirmat de catre Marian Lupu ca aceste schimbari vor aduce consolidari si forte pentru atingerea vectorului european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *