Lupu despre autonomia găgăuză

загруженное (4)Autonomia găgăuză este o regiune specifică şi un caz specific, a declarat joi liderul Partidului Democrat Marian Lupu, după decizia de excludere din partid a patru deputaţi din Adunarea Populară.

El a explicat că în Adunarea Populară majorităţile nu se formează după aceleaşi principii ca la Chişinău, dar a dat asigurări că deputaţii din Adunarea Populară rămaşi în partid se vor conduce doar de interesele Republicii Moldova.

”În Adunarea Populară nu a fost o asemenea coaliţie (Coaliţia Pro-Europeană). Este o regiune specifică, este un caz foarte specific. Da, există anumite formule de colaborare. Dar vorbesc în numele echipei noastre – aceşti 12 (deputaţi ai Adunării Populare) vor promova acele priorităţi care sunt importante pentru toţi cetăţenii RM indiferent de apartenenţa etnică”, a declarat Lupu.

Share
574 Vizualizari

One comment on “Lupu despre autonomia găgăuză

  1. Alina says:

    Marian Lupu mereu a avut respect fata de oameni indiferent de nationalitatea lor sau alte momente, Gagauzia este o zona mai specifica dar trebuie de gasit o limba comuna si de muncit in continuare pentru o Moldova independenta, unita si suverana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *