Lorena Bogza și Dorin Chirtoacă

bogzaCarismatica prezentatoare de la PRO TV, Lorena Bogza, a vorbit in premiera despre zvonurile potrivit carora ea si edilul capitalei ar forma un cuplu.

Invitata la emisiunea Nataliei Cheptene „O seara perfecta”, Lorena a deschis cateva paranteze despre relatia ei cu primarul Dorin Chirtoaca. Speculatiile au inceput sa apara prin vara anului 2009. S-a intamplat si datorita aparitiei celor doi pe coperta revistei Vipmagazin.

Pe atunci Lorena Bogza lasa loc de interpretari. „Eu nu sunt maritata, domnul primar nu este insurat, nu vad care e problema, iar gura targului n-ai s-o inchizi niciodata. Fiecare e in drept sa spuna ceea ce crede de cuviinta sa vorbeasca.”

Aseara insa, vedeta de la PRO TV a negat orice relatie amoroasa cu primarului capitalei, precizand ca vrea foarte mult sa mearga la el la nunta, daca va fi invitata. „Voi merge dar nu in rol de mireasa.”, a spus Lorena, deseori „cuplata” cu diferiti politicieni. „Am doar o singura relatie cu politicienii, cea de serviciu.”, a conchis prezentatoarea PRO TV.

Share
7.784 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *