Lista lucrurilor care trebuie aruncate

Anul 2014 a inceput si n-ar fi rau sa-l incepi cum trebuie prin aruncarea tuturor lucrurilor care nu-ti mai sunt necesare si care nu fac decat sa-ti ocupe spatiul si sa adune praf. De asemenea, odata de indepartarea acestor lucruri nefolositoare vine si o pace a mintii care deriva dintr-o viata organizata. Iata 9 lucruri pe care ar trebui sa le arunci potrivit sfatulparintilor.ro.

haine-sfatulparintilor.ro-foter_com-430x2861. Hainele pe care nu le mai porti
Daca nu ai mai purtat un obiect vestimentar in ultimele 12-18 luni atunci nu mai ai nevoie de el.

2. Hartiile nefolositoare
Nu trebuie sa pastrezi o multime de copii de teama sa nu arunci ceva important. In ceea ce priveste facturile, nu o pastra decat cea de pe luna din curs.

3. Consumabile de birou
Daca biroul tau este plin de rezerve uscate pentru stilou sau o multime de pixuri care nu mai functioneaza este bine sa stii ca nu mai ai ce sa faci cu ele.

4. Electronicele vechi
Gadget-urile nefolosite, ca si cablurile vechi, nu fac decat sa ocupe spatiul si sa atraga praful. r.

5. Lucrurile desperecheate
Aici intra sosetele desperecheate, recipiente de plastic la care ati pierdut capacele sau capace fara recipiente, lenjeriile de pat care nu apartin niciunui set.

6. Produsele din bucatarie expirate
Suplimentele alimentare si vitaminele expira intr-o anumita perioada de timp asa ca daca a fost depasita arunca-le. Acelasi lucru se aplica si in cazul ierburilor condimentelor din bucatarie.

7. Produsele vechi de machiaj si oja de unghii
Produsele care au deja termenul expirat nu doar ca provoaca dezordine ci si poti avea probleme folosindu-le. Nu uita ca si ele au o anumita data de valabilitate.

8. Unele dintre lucrurile copiilor
Nu trebuie sa arunci operele de arta facute de copii tai, asta nu inseamna insa ca trebuie sa pastrezi orice obiect care nu este practic.

9. Carti
Daca ai sute de carti insa acum folosesti un kindle sau o tableta atunci este bine sa constientizezi faptul ca vei avea volume pe care s-ar putea sa nu le mai deschizi vreodata. Daca nu ai un astfel de dispozitiv ai putea lua in calcul sa donezi cartile pe care deja le-ai citit.

 

Share
798 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *