Leancă urmează să se întîlnească cu Şevciuk

Premierul Iurie Leancă și liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuk urmează să aibă o întrevedere în viitorul apropiat. Anunțul a fost făcut după ședința reprezentanţilor politici pentru reglementarea conflictului transnistrean de la Chişinău şi Tiraspol.

Iurie-Leanca-Evgheni-Sevciuc-Tiraspol-23-sept-20131Eugen Carpov şi Nina Ştanski au convenit să pregătească o întîlnire a celor doi oficiali, însă nu au oferit mai multe detalii despre eveniment și nici n-au făcut declarații cu privire la tema discuțiilor.

În urma negocierilor de azi, cei doi oficiali au căzut de acord să nu mai supună accizelor mărfurile importante de firmele transnistrene. La această înţelegere s-a ajuns azi în cadrul întrevederii vicepremierului responsabil de Reintegrare, Eugen Carpov, şi a reprezentantei Tiraspolului, Nina Ştanski.

Conform angajamentului, Parlamentul urmează să modifice timp de o lună prevederile respective din legislaţia fiscală.

Share
589 Vizualizari

2 comments on “Leancă urmează să se întîlnească cu Şevciuk

  1. Cristina says:

    Cred ca aceste intilniri vor spori capacitatea de dialog dintre ambele parti ,contribuind la identificarea solutiilor privind reintregirea teritoriala al RM

  2. Victor says:

    Chiar imi place cum activeaza Leanca. Cunoaste ce are de facut si ma bucur ca a reusit sa inregistreze anumite progrese in negocierile cu Tiraspolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *