Leanca reactioneaza in urma unui reportaj TV si restrictioneza ieşirea demnitarilor în afara ţării cu maşinile de serviciu

leanca1Premierul Iurie Leancă a reacţionat marţi la informaţiile privind maşina de serviciu a başcanului Mihai Formuzal în regiunea unui mall din Bulgaria şi a emis o dispoziţie potrivit căreia, demnitarii nu vor putea ieşi cu mașinile guvernamentale din țară, decât în interes de serviciu.

Astfel, Ministerul Afacerilor Interne va da indicaţii Departamentului Poliţiei de Frontieră să interzică deplasarea peste hotarele ţării cu automobile cu numere guvernamentale, cu excepţia cazurilor în care deplasarea este în interes de serviciu.

Amintim că marţi Publika TV a difuzat un reportaj potrivit căruia, maşina de serviciu a başcanului Formuzal, cu numărul de înmatriculare RM G 009 a fost surprinsă în faţa unui mall în Bulgaria.

Adjunctul lui Mihail Formuzal, Valerii Ianioglo, a declatat că başcanul, împreuna cu preşedintele Adunarii Populare a Găgăuziei, Dmitrii Cconstantinov, se afla într-o vizită de lucru în Grecia. Potrivit acestuia, fotografia a fost facută în drum spre Grecia. / hotnews.md

Share
2.199 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *