Leancă ironizează pe seama candidatului unic a dreptei: Se numește Maia Năstase

Președintele Partidului Popular European Iurie Leancă ironizează pe seama deciziei privind desemnarea unui candidat unic a dreptei, menționînd că acesta se numește  Maia Năstase. Reacția politicianului vine după ce Partidul Acțiune și Solidaritate, Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” au anunțat că invită presa la două evenimente care vor avea loc concomitent, dar pe adrese diferite.

img_674972_thumbs_640x480_132710_136689761016475“Eu am anunțat de câteva ori că negocierile au fost mimate și nu s-a vrut niciodată canidat unic. Astăzi nu este un candiat unic al opoziției de drepta pentru că în mod real nu s-a dorit. Tot ce v-au spus Maia Sandu și Andrei Năstase în urmă cu două săptămâni, că vor veni cu canidat de dreapta, a fost doar o demagogie ieftină”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit lui Iurie Leancă, acești oameni nu se pot înțelege dintr-un simplu motiv: unuia nu-i dă voie stapânul, iar celălalt are nevoie de loc de muncă pentru că stă de câteva luni și nu-și găsește ocupație după ce a plecat din funcția de ministru în guvernul pd-pcrm-pldm. Totodată deputatul susține că amândoi își joacă acum cartea vieții, au visat prea mult la funcția asta ca să abandoneze.

“Problema este alta: acești doi oameni care au mințit populația că vor merge cu un canidat unic vor să fie președinți? Ei și-au început drumul spre Președinție cu o mare păcăleală și o bătaie de joc față de oameni. Acum o să vină să vă spună că uite, chiar daca și-au anunțat candidatura, încă pot înainte de vot să se retragă și să vină cu un candiat unic, adică înca o bataie de joc față de oameni. Acești doi demagogi m-au criticat când am spus că mimează negocierile și azi se vede adevărul. Cred că oamenii pot deja să tragă concluzii importante despre seriozitatea acestor două candidaturi”, susține liderul PPEM.

Amintim că Partidului Popular European a reconfirmat astăzi candidatura lui Iurie Leancă la funcția de președinte la alegerile din 30 octombrie. Politicianul a declarat că va reuși să continue acțiunile pozitive inițiate în 2009 în privința apropierii de Uniunea Europeană, unul din scopuri fiind depunerea cererii de aderare la Uniunea Europeană.

Share
1.471 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *