Leancă ăi face praf pe comuniști

Premierul Iurie Leancă i-a acuzat astăzi, în plenul Parlamentului, pe deputaţii PCRM, de faptul că destabilizează situaţia şi nu doresc altceva decât revenirea cu orice preţ la putere. Reamintim că Legislativul examinează o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Leancă, depusă de fracţiunea PCRM săptămâna trecută.

„Sunt convins că moţiunea va cădea, comuniştii nu au nicio şansă. Nu m-ar mira ca domnul Voronin şi PCRM să-şi pună un nou ţel după eşecul de astăzi. Să închidă întregul Guvern la sediul PCRM. Există riscul ca la sfârşitul actualului mandat al Guvernului PCRM să fie şi mai departe de putere”, a declarat Iurie Leancă, de la tribuna Parlamentului.

“În tot acest acest timp, revoluţiile nu şi-au atins scopul, embargoul la vinurile moldoveneşti nu ne-a speriat, iar frica lor de a rata şansa de a reveni la putere creşte. Pe ei îi interesează doar puterea. Semnarea Acordului de Asociere cu UE – iată perspectiva care îi sperie pe comunişti. Integrarea europeană a devenit coşmarul Dvs”, a mai spus premierul. / hotnews.md

Share
4.240 Vizualizari

One comment on “Leancă ăi face praf pe comuniști

  1. Petru says:

    Astazi, in genere, toti iau facut praf pe comunisti. Mi-a placut cel mai mult discursul lui Candu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *