Lady Gaga, desemnată Femeia Anului 2015 în muzică

Lady Gaga a primit titlul de “femeia anului” din partea revistei Billboard, după un an 2015 în care artista americană a interpretat la gala Oscarurilor o piesă a actriţei Julie Andrews, a susţinut un turneu cu Tony Bennett şi a militat împotriva agresiunilor sexuale din campusurile universitare.

lady-gagaLady Gaga a primit acest titlu deoarece “a fost o personalitate influentă care a monopolizat conversaţiile” din acest an, a dezvăluit într-o declaraţie de presă, marţi, Janice Min, copreşedinte al Guggenheim Media’s Entertainment Group, ce deţine revista Billboard, informează Reuters.

Artista americană a susţinut 36 de concerte în cadrul unui turneu internaţional alături de celebrul Tony Bennett, iar în această lună a lansat single-ul “Till It Happens To You”, al cărui videoclip a fost inclus într-un documentar despre agresiunile sexuale din campusurile universitare americane.

Lady Gaga va putea fi văzută în această toamnă şi pe micile ecrane nord-americane în serialul “American Horror Story”, produs şi difuzat de postul de televiziune FX.

Artista americană, în vârstă de 29 de ani, va primi titlul de “Femeia anului 2015” la o gală organizată de revista Billboard în luna decembrie, la New York, ce va fi difuzată pentru prima dată la un post de televiziune american cu acoperire naţională.

În 2014, titlul de “Femeia anului” atribuit de revista Billboard a revenit cântăreţei Taylor Swift.

Share
1.728 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *