La ce trebuie să fii atent cînd cumperi un apartament

Daca te-ai hotărît că e mai bine să plătești ratele la bancă, decît să achiți chiria, atunci, iată ce trebuie să știi atunci cînd cumperi un apartament.

154015001Exista cateva aspecte de care trebuie sa tii cont cand cumperi un apartament:

1. Cum sunt vecinii? Chiar daca nu pare important pe moment, gandeste-te ca daca sunt foarte zgomotosi, acest fapt s-ar putea sa iti afecteze viata de zi cu zi.

2. Blocul este situat in apropierea unor magazine mari sau cluburi? Daca nu suporti agitatia vietii de noapte, trebuie sa te interesezi daca iti vor bubui peretii din cauza muzicii date la maximum intr-un club din apropiere.

3. Exista parcare sau trebuie sa platesti in plus pentru acest serviciu?

4. Ce tip de securitate are blocul? Poate oricine intra in el sau exista camere de supraveghere?

5. Daca ai ales un apartament intr-un complex construit recent, strange cat mai multe informatii despre dezvoltator, despre arhitectul angajat sa proiecteze blocurile si despre firma de constructii care a ridicat cladirile.

6. In ceea ce priveste baia, trebuie sa verifici daca functioneaza dusul, toaleta si robinetele.

7. Cand vine vorba de bucatarie, trebuie te asiguri ca functioneaza aparatele electrocasnice, daca exista deja. In plus, verifica tevile de gaze si pe cele de scurgere, ca sa nu ai probleme mai tarziu.

8. Atunci cand cumperi un apartament trebuie sa testezi functionarea instalatiei electrice. Tabloul de sigurante trebuie sa fie in perfecta stare, fara butoane avariate.

Acestea sunt cateva puncte de reper dupa care sa te ghidezi atunci cand vrei sa cumperi un apartament.

Share
929 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *