Jurnaliștii trimiși să stea în closet, de liderul PCRM, Vladimir Voronin

Liderul comuniştilor Vladimir Voronin, formaţiune care în ultimul timp a încercat să se manifeste ca un apărător al presei, a criticat joi jur jurnaliştii şi presa din Republica Moldova, sugerând că presa ar trebui să dispună de condiţii cât mai restrictive în Parlament, citează potalul Hotnews.

voronin_27932000_98943400Acesta a atacut jurnaliştii susţinând că toată presa este vândută. ”Sunteţi vânduţi şi cumpăraţi. Şi ştiţi de către cine şi cum. Şi de aceea meritaţi să staţi acolo, în closetul cela”, a declarat Voronin. Mai mult, el a făcut aluzii sexuale şi în privinţa unei jurnaliste care i-a solicitat să confirme sau să infirme zvonurile despre starea sa de sănătate.

”Pentru a confirma cum, rămânem în doi ori către toată lumea? Ce mecanism de confirmare tu propui?”, a întrebat-o Voronin.

Amintim că şi săptămâna trecută, după ce comuniştii au criticat condiţiile pentru jurnalişti din timpul şedinţelor parlamentului, deputatul cpmunist Artur Reşetnicov a criticat faptul că în sală au fost incluse microfoane care înregistrează discuţiile dintre deputaţi.

Share
845 Vizualizari

2 comments on “Jurnaliștii trimiși să stea în closet, de liderul PCRM, Vladimir Voronin

  1. Florin says:

    Daca e tatuka Voronin ao e tatuka Voronin, dute bre omule si te odihneste pe undeva cu nepotii, i-ati si vreo jurnalista daca asa tare vrei si nu mai incurca itele in politica moldoveneasca oricum nu mai ai putere sa schimbi nimic si Tkaciuk deja te joaca pe degete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *