Jumătate de mln euro destinați plății deputaților, găsiți într-un safeu la o bancă din Chișinău

Suma de 500 000 de euro, care urma să ajungă mită pentru deputați a fost găsită în safeul unei bănci din capitală. Acesta a fost arendat  de către femeia reţinută pe 7 martie, anunță un comunicat de la Centrul Național Anticorupție.

euro-afpBanii care erau ambalați în 7 saci din plastic, au fost ridicaţi de CNA, urmând ca procurorii să stabilească legalitatea provenienţei acestora.

Oamenii legii urmează să efectuare expertiza celor 250 000 de dolari, depistaţi în urma flagrantului din 7 martie.

De menţionat că o parte din banii examinaţi aveau banderole cu marcajul unei bănci din Ucraina.

Amintim că, pe 7 martie două persoane au fost reţinute în flagrant de CNA şi procurori, fiind suspectate de tentativă de corupere a unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova.

Share
820 Vizualizari

4 comments on “Jumătate de mln euro destinați plății deputaților, găsiți într-un safeu la o bancă din Chișinău

 1. Inga says:

  Ei cum Platon sa nu iasa in evidenta in acest an si sa nu corupa deputatii prin sume frumusele si prin banca sa care-i ofera beneficii enorme. Acest dosar penal pornit trebuie sa fie dus la capat si toti complicii inclusiv Platon vor raspunde pentru faptele facute!

 2. Teodor Chirita says:

  Acea banca este Moldinconbank , se vehiculeaza ca e a lui Platon , ceea ce nu mira absolut deloc, caci mai multe investigatii duc la faptul vinovatiei implicatiei acestuia .

 3. Oleg says:

  Foarte interesant, ma mir de tupeul acestui Platon, mai are de isi facut mendrele ? si uitati cit de interesant el baiatul actioneaza in mai multe directii deodata, si spalare de bani si atacuri raider si coruperea deputatilor, el chiar de crede un fel de zeu care cu bani poate cumpara si viitorul tarii, si viitorul cetanilor

 4. Mihai says:

  Vad ca sume mari sint puse la bataie,sume care usor ar putea influenta un deputat slab de fire. Cel care anterior a mai venit cu astfel de interes vrea cu orice pret sa-si atinga scopurile si acesta desigur ca-i afaceristul Platon care a uitat de orice rusine si foloseste toate metodele necesare pentru a destabiliza situatia politica si economica din tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *