Iurie Leancă s-a întîlnit cu omologul său Mark Rutte

Întîlnirea dintre premierul moldovean Iurie Leancă și omologul său Mark Rutte a avut loc în Olanda.

GetFile

Oficialii au discutat despre perspectivele pe care le oferă liberalizarea comerțului cu UE, dar și despre activitatea “Consiliului oamenilor de afaceri moldo-olandez”,  informează un comunicat de presă al Guvernului.

Iurie Leancă a exprimat gratitudine pentru sprijinul Olandei oferit țării noastre în promovarea reformelor și procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

„Deschiderea fără precedent din partea UE faţă de Moldova nu ar fi fost posibilă dacă nu ar exista sprijinul actorilor importanţi, printre care se numără şi Olanda, unul dintre fondatorii UE”, a remarcat Iurie Leancă.

La final, Iurie Leancă l-a invitat pe omologul său să efectueze o vizită oficială în Moldova.

Olanda se plasează în topul investitorilor străini din Republica Moldova, domeniile de investiții fiind: telecomunicațiile, sectorul agro-industrial, cel imobiliar, finanțe și construcții. În Republica Moldova sunt înregistrate 96 de companii moldo-olandeze.

Share
633 Vizualizari

One comment on “Iurie Leancă s-a întîlnit cu omologul său Mark Rutte

  1. Andrei says:

    Chiar imi place cum activeaza Leanca. In comparatie cu multi altii, isi cunoaste locul, isi cintareste fiecare vorba si este foarte bun in ceea ce face!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *