Insultele lui Vladimir Voronin la adresa jurnaliștilor

Comuniştii, care şi-au permis în mai multe rânduri să intimideze şi chiar să atace presa, de la un timp, au devenit apărătorii unor mijloace de informare în masă. De-a lungul timpului, însă, unii deputaţi PCRM, inclusiv liderul formaţiunii, Vladimir Voronin, i-au insultat pe jurnaliştii mai multor posturi de televiziune, citează publika.md.

images (1)Nu o dată deputaţii comunişti şi-au vărsat nervii pe reprezentanţii presei din cauza unor eşecuri înregistrate de PCRM. “O să te duci la fermă să mulgi vaca. Ori o să umbli cu microfonul. Ori o să te duci în Italia să lucreze deridicătoare, undeva”, a declarat Voronin.

În septembrie anul trecut, liderul PCRM, Vladimir Voronin, s-a supărat foc pe jurnalişti pentru faptul că aceştia i-au mediatizat discursul cu bâlbâieli din cadrul unui protest: “Du-te fa, cu ProTV de aicea, cum îi cheamă pe ăştea. Nu vorbesc cu niciuna dintre voi. Nu am stimă faţă de canalele pe care le reprezentaţi. Sunt canale vândute”.

Liderii PCRM sunt cunoscuţi şi pentru atitudinea ostilă faţă de presa care nu le este fidelă. Ei şi-au permis chiar să-i ameninţe pe jurnalişti. “Voi avea grijă personal ca să nu mai lucrezi în presa locală”, a precizat deputatul PCRM Iurie Munteanu.

Potrivit sondajelor, în Republica Moldova, presa este devansată, la capitolul credibilitate, doar de Biserică.

Share
691 Vizualizari

One comment on “Insultele lui Vladimir Voronin la adresa jurnaliștilor

  1. E ceva tipic p/u voronin sa speculeze cu toiate subiectele fara sa-si deie seama chit de evidente sunt apucaturile sale care nu mai au nici o credibilitate in fata cetatenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *