Inspectorii Termocom bat la ușa datornicilor

Inspectorii „Termocom” au vizitat peste 3800 de apartamente, a căror proprietari au datorii la agentul termic pentru perioada rece a anului.

2012_8_26_21_12_46_246Aceștia informează chișinăuenii despre sumele datorate şii conving pe acești să-și onorării restanţelor în timp restrâns.

De asemenea, debitorii sunt informaţi despre eventualele consecinţe generate de neachitarea în termen şi integrală a plăţilor restante pentru energia termică consumată.

În cazul datornicilor care au declarat despre imposibilitatea de a achita integral restanţa au fost încheiate grafice de reeşalonare a datoriilor. La posibilitatea de achitare eşalonată a datoriilor au recurs 1136 de datornici.

Administraţia instituției solicită achitarea datoriilor şi informează că va recurge în continuare la toate acţiunile prevăzute de legislaţia în vigoare în vederea recuperării restanţelor.

 

Share
837 Vizualizari

One comment on “Inspectorii Termocom bat la ușa datornicilor

  1. emil says:

    Daca nu era Lazar care sa solutioneze problemele termocom prin fuzionarea cu CET, atunci lista datorniciolor era mult mai mare odata cu majorarile tarifelor pentru agent termic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *