Incredibil! Clarvăzătoarea Doina Ionel a prezis din nou cutremurul din Vrancea

cutremur_89620700În zorii zilei de 6 octombrie, în Vrancea a avut loc un seism de 5,5 grade pe scara Richter, imediat au mai fost două replici. Clarvăzătoarea Doina Ionel prezisese seismul.

Cutremurele din Vrancea se ţin lanţ. De o săptămână încoace au loc în serie. În doar o săptămână au avut loc, în acea zonă, cinci seisme, dintre care unul s-a simţit în jumătate din ţară. Prezicătorii spun că pământul se va mai zgălţâi şi în zilele următoare, când se aşteaptă un cutremur mare.

În zorii zilei de 6 octombrie, în Vrancea a avut loc un seism de 5,5 grade pe scara Richter, imediat au mai fost două replici.

Duminică seară, cu puţin înainte de miezul nopţii, aparatele au înregistrat un cutremur de magnitudine 3, iar la 0.23 încă unul, de aceeaşi intensitate.

Seria seismelor se pare că nu se opreşte aici.

„Până la sfârşitul acestei săptămâni va avea loc un cutremur similar cu cel din 6 octombrie. Va avea între 5,2 şi 5,8 grade şi se va produce între ora 02.00 şi 03.00 noaptea. Nu este, însă, marele cutremur. Acesta va avea peste 7 grade şi se va produce în această iarnă”, a mărturisit, pentru Click!, clarvăzătoarea Doina Ionel, în urmă cu puţin timp.

La câteva ore după această declaraţie s-a produs seismul. Un cutremur cu magnitudinea de 4,7-4,9 grade pe scara Richter s-a produs in seara zilei de marti, 15 octombrie, in regiunea Vrancea.

 

Share
2.716 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *